Wat ook nog kan:

Heeft u een feestje, zoekt u een relatiegeschenk. Wilt u iets speciaals schenken op uw trouwerij of de opening van u bedrijf, dan kan ik voor u iets speciaals brouwen. Mogelijk in batches van 25 tot 250 Liter.

Of volg de workshop brouw bier voor je plezier.

contact kan via het contact formulier of even bellen via /contact

Het is ook mogelijk workshops te volgen met collega’s, familie of vrienden. Voor groepsarrangementen neem je contact op met Eric Bergacker: 06-43392545 of eric.beercraft@kpnmail.nl. Hier kan ik indien dat je wens is, ook een workshop op maat maken, of een proeverij organiseren.


Event Agenda:

Ellke laatste zondag van de maand brouw bier voor je plezier workshop, startende vanaf november 2022.

Van 13.00 tot ongeveer 15.30, gegeven in de brouwerij.

Interesee stuur een mailtje.

Hoe ziet de workshop er uit:

In deze workshop leer je in een zondagmiddag de beginselen van het bierbrouwen en wat daarbij komt kijken. In de workshop leer je hoe je zonder ingewikkelde hulpmiddelen, thuis in een grote soeppan bier kunt maken net zo eenvoudig als met een brouwpakketje van de HEMA of de Xenos. Dit met ingrediënten die tegenwoordig vrij eenvoudig verkrijgbaar zijn in Nederland.

Aan het einde van de workshop ben je dan ook zelf in staat om bier te maken op basis van halffabricaten. Je krijgt naast een duidelijke instructie, wat recepten ter inspiratie om thuis verder aan de slag te gaan en aan het einde van de middag 3-5 liter wort mee naar huis om zelf te laten vergisten.

Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te bottelen (hiervoor krijg je een duidelijke instructie) , of om (weer) een avond terug te komen om dit dan te bottelen.

Kosten voor de workshop zijn: € 60,00 zonder bottelen, of € 75,00 met bottelen.

Wat krijg je hiervoor:

  • een workshop van 3 a 4 uur;
  • 2 jerrycan’s van 5 liter voor het vergisten;
  • 1 waterslot met rubberstop;
  • Schoonmaak / ontsmettingsmiddel;
  • Recepten.

Het resultaat 3 liter circa 12 flesjes met je eigen gebrouwen bier!

(Kies je om ook de bottelavond mee te maken, dan zijn de flesjes en de doppen bij de prijs inbegrepen.)