Standaard:

Zonnestraal: Blond bier vergist, met een witbiergist en een vleugje gember.

Hooi en Klomp Triple: Zeer droge triple, licht gekleurde triple 8,5% vol. Alc.

Stoute Quibus: Belgische stout, door het gebruik van ontkafte gebrande mout,

minder scherp dan traditionele Engelse stout 6,5% vol. Alc.

Gijsbrecht: Blonde Saison, door gebruik van saison gist minder zoet dan
normaal blond bier. 4,4% vol. Alc.


SEIZOENSBIER:

Hopooqst: 1x per jaar gebrouwen met verse hop uit eigen tuin in Hilversum. Hoppig fris blond

bier.5,7Yo vol. Alc. met ORVAL like gist

Boomberg bok bier: 1x per jaar gebrouwen dubbel bock. Beschikbaar

vanaf de eerste week van oktober zolang de voorraad strekt.

Licht zoet, karamel, kruidig bier donker bier 7 ,6Yo vol. Alc.

Donkere dagen: lx per jaar gebrouen voor het winter seizoen. Beschikbaar vanaf de eerste week

van december zolang de voorraad strekt. Koekkruiden, alcoholisch, warm donker bier. Tussen de 9

en t0%vol. Alc.


EXPERIMENTEEL:

Oesterstout: Klassieke Engelse stout gefilterd over de schelpen van oesters. Git zwart bier, met een

ziltige smaak en geur. Wordt speciaal gebrouwen voor het Bergpaviljoen in Amersfoort.

EBC VOC Gerstenwijn: gebaseerd op het Nederlandsche scheeps verleden, met Rogge en

Jeneverbes. (wordt waarschijnlijk een regular)

Onstuimige Quibus: Zelfde recept als de Stoute Quibus, maar iets minder ontkafte gebrande mout,

En melkzuur vergist 6,7% vol. Alc. (West vlaamse stijl maar iets donkerder dan het traditionele vlaams bruine bier, zoals Rodenbach)

Prikkeltje: Een IPA gebrouwen met brandnetel, daardoor niet alleen hoppig, maar ook kruidig.


Nog te brouwen dit jaar / begin volgend jaar:

Sweet & Sour hazy peach triple, Betuws Koarsen Bier