Lokaal en Vers Gebrouwen in eigen installatie
Zonnestraal: Blond bier vergist, met een witbiergist en een vleugje gember.
Hooi en Klomp Triple: Zeer droge triple, licht gekleurde triple 8,5% vol. Alc.
Stoute Quibus: Belgische stout, door het gebruik van ontkafte gebrande mout,
minder scherp dan traditionele Engelse stout 6,5% vol. Alc.
SEIZOENSBIER:
Hopooqst: 1x per jaar gebrouwen met verse hop uit eigen tuin. Hoppig fris blond
bier.5,7Yo vol. Alc. met ORVAL like gist
Bokkig bier:1x per jaar gebrouwen dubbel bock. Beschikbaar
vanaf de eerste week van oktober zolang de voorraad strekt.
Licht zoet, karamel, kruidig bier donker bier 7 ,6Yo vol. Alc.
Donkere dagen: lx per jaar gebrouen voor het winter seizoen. Beschikbaar vanaf de eerste week
van december zolang de voorraad strekt. Koekkruiden, alcoholisch, warm donker bier. Tussen de 9
en t0%vol. Alc.
EXPERIMENTEEL:
Oesterstout: Klassieke Engelse stout gefilterd over de schelpen van oesters. Git zwart bier, met een
ziltige smaak en geur. Wordt speciaal gebrouwen voor het Bergpaviljoen in Amersfoort.
EBC VOC Gerstenwijn: gebaseerd op het Nederlandsche scheeps verleden, met Rogge en
Jeneverbes. (wordt waarschijnlijk een regular)
Onstuimige Quibus: Zelfde recept als de Stoute Quibus, maar iets minder ontkafte gebrande mout,
En melkzuur vergist 6,7% vol. Alc. (West vlaamse stijl maar iets donkerder dan het traditionele vlaams bruine bier, zoals Rodenbach)
Nog te brouwen dit jaar / begin volgend jaar:
Sweet & Sour Coldbrew, met de Hartman koffie van Koffie branderij Boot , collega ondernemer uit het Lokaal.